Assemblea General Ordinària d’Òmnium Baix Llobregat

Actualitat

Òmnium Baix Llobregat celebrarà l’Assemblea General Ordinària territorial el proper dissabte 14 de novembre a Sant Just Desvern.


El proper dia 14 de novembre estem tots cridats a l’Assemblea General Ordinària que, per mandat estatutari, hem de fer cada any. Com bé vàrem comentar a la passada Assemblea de Martorell, l’any 2015 ha estat, i encara serà, un any intens, un any que ens ha portat unes desitjades i ben decisives eleccions per al futur del nostre país.

És ben cert que durant aquest any hem dedicat molts esforços en clau de País, com també ho vàrem fer en el 2014, però en cap moment hem deixat de fer la tasca que com a Òmnium Cultural ens és pròpia. Hem impulsat el concurs literari Sambori amb un creixement notable de la participació dels centres escolars. Per Sant Jordi, hem omplert la comarca de parades i d’activitats. Hem organitzat i/o participat activament en l’arribada, a molts municipis, de la Flama del Canigó. Hem commemorat, com mai, l’Onze de setembre. I s’han organitzat molts i diversos actes repartits per tota la comarca sense oblidar el Superdissabte a Viladecans.

La tasca d’Òmnium Cultural continua amb més força i amb nous reptes. Així doncs, us convido a l’Assemblea del proper dia 14 de novembre a Sant Just Desvern per continuar participant, d’aquesta manera, en les decisions de l’entitat.

Jordi Ribó i Campanyà
President d’Òmnium Cultural del Baix Llobregat


Foto: Martorell , octubre de 2014. Assemblea General Ordinària d’Òmnium Baix Llobregat

Convocatòria de l’Assemblea General d’Òmnium Baix Llobregat 2015:
 

  • Dia: 14 de novembre de 2015
  • Lloc: Ateneu de Sant Just Desvern. C. de l’Ateneu, núm. 3 i 5 . Sant Just Desvern. Localització.
  • Hora: 09:30 h del matí en 1a. convocatòria i a les 10:00 en 2a. convocatòria.

L’ordre del dia:
 
1) Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior.
2) Informe executiu de la Junta Rectora.
3) Memòria activitats del 2015.
4) Seguiment estat de comptes exercici 2015.
5) Pla de Treball per al 2016: presentació i aprovació si s’escau.
6) Pressupost per a l’exercici de 2016.
7) Torn obert de paraula.

Per qualsevol informació o dubte relacionat amb l’Assemblea podeu enviar un correu electrònic a [email protected] . La documentació de l’Assemblea General estarà a disposició dels socis i les sòcies a partir del dia 9 de novembre de 2015. Podreu demanar aquesta documentació per correu electrònic ( [email protected]) o bé recollir-la a la seu territorial:
 
  • Òmnium Baix Llobregat
  • Carrer Major núm.43 (Cal Ninyo) , 08830 Sant Boi de Llobregat
  • dl, dc, dv: de 09:00-13:00 i de 15:00-17:00 ; dm-dj: de 11:00-13:00 i de 15:00-19:00
 

(Si encara no ho heu fet, us animem a actualitzar les vostres dades. Si heu canviat d’adreça electrònica feu-nos-ho saber a [email protected])