Èxit absolut en l’inici dels debats ‘Tu tens la clau’

Actualitat

Ple absolut i molt d’interès en el primer dels debats constituents ‘Tu tens la clau’

El dimecres 10 de juny, Òmnium Eixample va encetar el cicle de debats-col·loquis Tu tens la clau, en què, en col·laboració amb ANC i Reinicia Catalunya, es va portar a terme un interessant col·loqui sobre la ‘Constitució, organització i institucions d’un nou estat’. L’acte comptava amb la presència de tres ponents d’alt nivell: Sr. Damià del Clot, la Sra. Dolors Feliu i el Sr. Santiago Vidal.

Els tres juristes convidats, des de tres perfils ben diferents, van proporcionar al públic assistent arguments sòlids i ben elaborats sobre la situació en què es troba Catalunya en les seves relacions amb l’Estat espanyol, arran de la sentència del TC de 2010 sobre l’Estatut. Així mateix, també exposaren com seria l’organització i Constitució de Catalunya si aquesta esdevenia un nou Estat europeu.

Les exposicions no van deixar indiferent al públic, que va arribar a omplir les 180 butaques de l’auditori Teresa Pàmies. Prova d’això és que van adreçar, per escrit, nombroses i interessants preguntes que, lamentablement, no van poder ser traslladades en la seva totalitat als ponents per manca de temps, però no de ganes, atesa la satisfacció que el public va mostrar al final de l’acte.