La Flama del Canigó arriba a Sabadell !

Actualitat

Aquest dimarts, 23 de juny de 2015, la Flama del Canigó va arribar també a Sabadell, en un acte organitzat conjuntament per Òmnium Sabadell, la Federació Sabadell Cultura, la Joventut Atlètica de Sabadell i l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Abans que arribés la Flama, hi va haver l’actuació musical de la Cobla Dulse Porvenir. Mentrestant, a la parada que Òmnium va instal·lar a la mateixa plaça del Dr. Robert, les persones que passejaven tot esperant la Flama van poder menjar coca de sucre i coca d’oli, obsequi del Forn Martí Portell de la Creu Alta que va voler col·laborar també en aquest acte. Igualment, podien comprar fanalets perquè qui volgués s’emportés la Flama a casa.


L’acte, que va aplegar un gran nombre de persones que el van seguir amb molt interès, va ser conduït per Jordi Saura, i va comptar amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, i de Carme Forcadell, que va llegir el Missatge de la Flama 2015.

Agraïm la col·laboració de la Federació Sabadell Cultura, la Joventut Atlètica de Sabadell i l’Ajuntament de la nostra ciutat en l’organització d’aquest acte, i també als socis d’Òmmnium i de l’Associació de Jubilitats i Pensionistes del Banc Sabadell que van pujar al Canigó a recollir la Flama. També donem les gràcies al Forn Martí Portell per haver-nos regalat les coques, i finalment, moltes gràcies als voluntaris i voluntàries que ens van venir a donar un cop de mà a la parada i van vendre tots els fanalets i van repartir tota la coca!

Podeu veure més fotografies de l’acte en el nostre Facebook.