Apadrina un dia

Actualitat

Des de fa uns dies a la plaça del Prim hi ha instal·lat un marcador gegant a la façana de l’edifici d’Òmnium per fer visible el compte enrere cap al 27 de setembre, data de les eleccions al Parlament per les quals assolirem una majoria a favor de la independència.
Tenim en marxa una campanya d’apadrinament dels dies del compte enrere. Podeu apadrinar un dia fent un donatiu a partir de 10€.

Des de fa uns dies a la plaça del Prim hi ha instal·lat un marcador gegant a la façana de l’edifici d’Òmnium per fer visible el compte enrere cap al 27 de setembre, data de les eleccions al Parlament per les quals assolirem una majoria a favor de la independència.

Tenim en marxa una campanya d’apadrinament dels dies del compte enrere. Podeu apadrinar un dia fent un donatiu a partir de 10€.
També es poden apadrinar dates assenyalades amb un donatiu de 100€ : 19 juny (queden 100 dies), 29 juny (Festa Major), 8 agost (queden 50 dies), 2 setembre (queden 25 dies), 7 setembre (queden 20 dies), 17 setembre (queden 10 dies ), 25 de setembre (Festa Major) i 27 setembre (0 dies).
El dia 11 de setembre també es podrà apadrinar, però per ser una data molt especial ho farem mitjançant una subhasta. Més endavant informarem del funcionament de la subhasta.

Els diners que es recullin serviran per fer front a les despeses del marcador i de l’acte que s’està preparant al pavelló olímpic en el marc de la campanya On tot comença.

Si voleu reservar el vostre dia, només cal que ens ho feu saber passant pels punts informatius que anem muntant les tardes dels dissabtes o bé pel local de Reus per la Independència els dimarts de 8 a 9 del vespre [dades de contacte].

Totes aquelles persones que apadrinin un dia rebran un certificat acreditatiu. A través de les xarxes socials, del butlletí informatiu i del web de Reus per la Independència es faran públiques les dates que ja han estat reservades i els noms del padrins. Es preservarà en tot moment la voluntat d’anonimat dels padrins que així ho desitgin i demanin.

No espereu més i reserveu la vostra data.

>> Dies apadrinats i noms dels padrins.