Sumar i guanyar

Actualitat

Article per al diari “Independent” de Jordi Foz, president d’Òmnium Gràcia.

Ara toca sumar i que el sí guanyi el 27 de setembre. I per aconseguir-ho, hem de ser capaços de reflexionar tots junts sobre el futur que volem compartir i sobre el nou Estat que volem construir. Tenim el repte de construir un país nou que sumi, que engresqui la immensa majoria del ciutadans de Catalunya.

Òmnium Cultural també vol fer la seva aportació a aquest objectiu, sempre  de la mà amb tothom qui el vulgui compartir. Per això, ha convocat el Superdissabte, una trobada que es repetirà en una cinquantena municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 2000 socis graciencs de l’entitat, a més dels amics i simpatitzants.

A Gràcia, el Superdissabte tindrà lloc el 18 d’abril a la Violeta de 10h a 13h. En aquesta trobada es donarà a conèixer la nova campanya a favor del sí de la societat civil. Aquesta iniciativa  té l’objectiu d’eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27S.

També s’hi exposaran altres projectes de mobilització, com  ara el Catalan Weekend en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya, a fi i efecte d’internacionalitzar el procés.

Però, a més a més, volem aprofitar la trobada per reflexionar amb tots vosaltres sobre el futur del país i de la nostra entitat, volem compartir amb tots vosaltres aquest moment clau. Després de la gran mobilització pel 9N amb la campanya “Ara és l’hora”, afrontem uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre, i per això cal la màxima implicació de tots nosaltres per aconseguir que els comicis del 27S siguin el primer pas per a la creació d’un nou país.

 Ara cal sumar i guanyar. I un primer pas, pot ser participar el 18 d’abril al Superdissabte. T’hi esperem.