Sopar Estellés 2023 a Tàrrega

Actualitat

Fins a 55 persones ens hem trobat aquest vespre del dia 27 de setembre a la tercera edició de la Festa Estellés de Tàrrega, per a homenatjar al gran poeta nacional Vicent Andrés Estellés.

L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda als assistents per part del president d’Òmnium Segarra-Urgell, Juli Lago i la presentació del convidat d’enguany en Xavier Garcia.

En Xavier Garcia ha escrit i recitat per a l’ocasió, una glossa poètica a Vicent Andrés Estellés, d’un bell contingut literari, i que ha sabut transmetre la plena originalitat creativa del poeta de Burjassot.

Posteriorment en Xavier Garcia ha comentat i recitat, una selecció de poemes d’Estellés en la que ha transmès l’amor, la passió i la senzillesa de la seva obra poètica.

Durant el sopar, que s’ha fet al Restaurant La Cava de Tàrrega, els assistents han pogut utilitzar el micròfon obert per llegir els poemes de l’Estellés que fossin del seu grat.

La, regidoria de cultura de l’Ajuntament de Tàrrega ha obsequiat els assistents amb un exemplar del llibre de la col·lecció Natan, “Jaume Pont: la poesia” de Xavier Garcia. La vetllada ha tingut la col·laboració del Celler Petit Duran amb l’aportació els seus vins “Fogonussa” i “Clarors”.