“2014: fem-ho possible”, acte civil unitari per la independència a Sabadell

Actualitat

L’acte, que es farà el dijous 23 de maig a les 19h a la seu nacional d’Òmnium, comptarà amb la presència de l’autor, així com d’Enric Gallén, doctor en Filologia Catalana i catedràtic de Literatura Catalana i Història de les Traduccions

Muriel Casals intervindrà aquest dijous en l’acte "2014:fem-ho possible" que organitza Sabadell per la Independència  en el Teatre Municipal La Faràndula de la capital vallesana. L’acte, que començarà a les 8 del vespre i requereix d’entrada (7 euros), comptarà amb les intervencions d’altres representants de la societat civil i institucional com són Carme Forcadell (ANC), Josep Maria Vila d’Abadal (AMI), Josep Rull (CiU), Oriol Junqueras (Esquerra) i Dolors Camats (ICV-EUiA).

L’acte, però, també tindrà la seva vessant cultural i lúdica. Així, la presentació anirà a càrrec de l’actor Quim Masferrer, el grup d’havaneres Port Bo farà una mostra de cançons i hi haurà les intervencions de l’actriu Montserrat Carulla, la directora de cinema, Isona Passola i l’escriptora, Patricia Gabancho.